• Raulblanco7
    Store van, ami készterméket árul, kozmetikai cuccokat, nyersanyagokat, de ugye kozmatikai cucc annyira nem lényeg, nyersanyag ugye ingame esik, illetve a fegyverek warframek ingame creditért blueprintben megvehetőek, hogy aztán lecraftold ingame nyersanyagból, szóval ez a része jobb mint a sto-é, mert nincs korlát a napi megszerezhető store fizetőeszközre. Ha sokat farmolsz, akkor többet vehetsz ki, ha keveset, akkor kevesebbet.
    Vannak PRIME cuccok, amik elvileg a jobbak, azokat fizetve lehet megvenni, vagy bizonyos küldetésekben kiszedni. Elég sok PRIME cucc esik.
    Utána ezekkel ingame kereskedhetsz mint az őrült, én is tegnap vettem egy kereskedőtől egy teljes prime szettet, mert eddig nem is tudtam hogy a kedvenc warframemből csináltak PRIME változatot is, így mikor megláttam hogy elad olyat, az sem érdekelt hogy az ár mennyi, csak írtam hogy kell, aztán lehet hogy épp a piaci érték 3x-osán hirdette, kit izgat, legyen vele boldog, viszonylag olcsó a marketes fizetőeszköz forintban, én meg vettem, nem farmoltam, szóval leszartam :)

Küldetés, sokféle van, elég változatosak. Nyilván egy új játékosnak még kis cuccokkal élvezetesebb végigszaladni rajtuk leölve mindenkit, azért a régi játékosok többnyire végigrohannak az egész pályán a célpontig, azt megcsinálják, és kifelé, nem feladat minden mobot megölni a pályán, kivéve ha az a feladat a küldetésben, de azt előre tudod.

Van sokféle, de nekem a kedvencem a survival (minél tovább életbenmaradni, egyre erősödő ellenfelek ellen) és a defense (hullámok jönnek megsemmisíteni egy védendő célpontot, egyre erősebbek). Vannak különböző extrább küldik, mint alert, invasion, ez kb annyi hogy minimálisan eltér, viszont jobb a jutalom. Elég sokfajta speicálisabb küldetés, boss harcok. Sortie újdonság még nekem, aminek a lényege hogy 3 nagyon nehéz küldetés, legalábbis nekem, tegnap mentem elsőre, a fegyverem kb játékpisztoly volt, legalább a support szerű karimnak volt valami haszna ha már sebezni nem tudtam.
    Illetve vannak 8 fős új küldik is, de azokra még nem mentem, haverok sem, azt mondták nagyon durva állítólag így még ők sem merészkedtek be.
    (A bejutáshoz nyersanyagból kell csinálni kulcsot így nem olyan hogy megpróbálom 10x aztán hagyom ha nem, drága játék)

Ami nagyon megfogott, az a sztori folytatása, szerintem kurva jó lett a félig solo félig public sztori vonal, amit elvileg folytatni fognak, így adtam neki mégegy esélyt, jelenleg élvezem, de a játék továbbra is ugyan az az agyatlan öldöklés mint volt.