• Zero 7th
    Nem ismerem az ST-t, vannak vele szemben előítéleteim, de adok neki esélyt. Nem utálom konkrétan, csak eddig még nem győzött meg, és nem zárkózom el a dologtól.

Az űrcsata része a játéknak tetszik. A földi nem túlságosan, de PvP-ben arra is kíváncsi vagyok.

A fed oldal engem nem fogott meg túlságosan, nem tetszenek a fajok és a tányéros űrhajók, de a klingon oldal tetszik. Ferengi science tiszt egyébként a seggfejű, nem a saját karakterem. Viszont a BO-k faját nemigen lehet befolyásolni, max cserélni őket egyben, de egy sci officerem volt, és bele is toltam már egy rakat skillpontot, úgyhogy nem lecserélős. De nem akarom nézni a pofáját.
    Klingon oldalon az tetszik nagyon, hogy a belső terek nem annyira mű sterilek mint a fedeknél, illetve hogy nem a karakterre pakolt páncél látszik a karaktereken. Tudok tényleges egyenruhát csinálni az away teamnek, egész egységes a csapatom kinézete. Tudom, faszság, semmi jelentősége, de nekem megdobja a fílinget.

Az egy dolog, hogy neked sok és sokféle karaktered van, én egyelőre egyet szeretnék, de azt jót. Két slotom van, az elsővel unlockoltam a másodikat, de megint törölni fogom és kezdek egy újat, mert megint elbaszarintottam egy rakat skillpontot felesleges skillekre. Igyekszem maximálisan odafigyelni már most az elejétől, és akkor talán elkerülhető az, hogy magas szinten jöjjek rá, hogy elbasztam, és akkor akarjak indítani egy újat.

Nem érdekel túlzottan, hogy mi javasolt kezdőknek, majd belejövök. Nem vagyok sem különösebben hülye, sem túlzottan béna, bízom benne, hogy elboldogulok. Eddig nem volt gondom.

Azt meg tudom, hogy mit SZOKÁS rakni cruiserre, de én meg nem úgy akartam játszani. Ezért sem vagyok fed. A klingon bird of prey-ek sokkal jobban alkalmasak a hit-and-run taktikára, és eddig működni látszott a dolog. Bezúzok egy célpontra teljes erőből (hátsó fegyverek turretek, hogy növeljék a frontális tűzerőt, folyamatos pajzs előrerendezés, shield buffok ezerrel), aztán ha kipukkant vagy nem bírják tovább a pajzsok, akkor cloak be, eltűzni hatókörön kívülre és meggyógyulni. Endzsiként gyorsabban gyógyulok mint az ellenség, úgyhogy visszaérve előnyben leszek már. Addig ismétlem, amíg nem fogy el az ellen. Ezt csináltam fed oldalon is, csak nem volt cloak, meg nem volt rá alkalmas a hajó. A közepes cruiser még jó volt rá, csak a heavy már nagyon lomha ehhez. Klingon oldalon nem lesz ez gond, magasabb szinteken is bird of prey van, azok meg fordulékonyak.

Kérdéseim azért lennének:
    Jól értem, hogy a BO skillek szintje és helye adott? Tehát hogy az első oszlopban max I szintű skillek férnek, és az izmosabb III-asok csak a harmadik-negyedik oszlopba tehetők?
    Amikor egy BO candidate-et train-re használok, akkor az elveszik? Vagy több skillt is meg tud tanítani az aktuálisan bent lévő BOnak?
    A Warp Coil skill az semmilyen hatással nincs a csatára, ugye? Csak a térképen meg full impulson számít, ha jól látom. Mert akkor eddig azt is elbasztam, nincs rá igazi szükségem, és eddig toltam rá egy rakat skillpontot.