-
Raulblanco7 #23592 Elkezdtem visszakeresni, mit csináljon az ember így karácsony előtt ha már úgyis unatkozik a munkahelyén.
Egyelőre még nincs meg, de találtam helyette mást, a régi kedvenc képeimből párat, amikor azt játszottuk amiről a stonak szólnia kellene, felfedeztünk, olyan helyekre mentünk ahol előttünk még valószínűleg nem jártak, vagy csak nagyon nagyon kevesen.
ESD, quinn irodája előtti nagy üveg kilátó, kívülről, az én karakterem a Reman, kemény vagyok, a másik puhapöcs nem bírta a hideget és felvett egy maco páncélt, keresztül kasul bejártuk ESD bejárhatatlan részeit, akár erre az irányba ki, akár hátrafelé, akár befelé a középső üvegnél látható hajókhoz, jó muri volt.
Még az ősidők, első nyári event, Risa, a vízben parkoló hajó tetejéről egy fotó, ahogy a hotelt nézem még fiatal, lelkes tisztként és örülök hogy a vagyonom elérte az akkor hihetetlenül soknak hitt 400 millió ec-t.
Régi ESD, diszkó rész, felette kalitka, nem tudom minek volt ott, mert lehetetlen volt feljutni. Volt, amíg fel nem mentem, véletlen :D Amíg fel akartam jutni, addig sosem sikerült, amikor nem oda akartam feljutni, akkor igen.
Az új romulusi nagykövetség átverés, a levegőben repül, nincs is ott lent. Utána leugrottunk, és pár perc korom fekete sötétségben zuhanás után beestünk a lobbi csarnokba.
A nagy fájdalmam, a nagykövetség főtermében a híres körív, amire az ajtó feletti részről lehetett volna ráugrani, több napnyi kitartó próbálkozás után végre fent voltam. 2 emberes volt, 2 macska, és 2 cover shield, kis apró lámpákon és kiálló faldarabokra kellett ketten együtt ráugorjunk és még magunk alá raknunk 2 covershieldet is utána, majd továbbugrani a következő kis fél talpnyi területre úgy, hogyha bárhol bárki leesik, akkor kezdhetjük újra, mert a másik egyedül nem tud visszajönni oda ahol voltunk, illetve aki nem esett le sem tud továbbmenni egyedül. 3 nap, de fent voltam, és átestem a megrajzolt köríven, nem számítottak rá hogy ott ember vagy macska fia sétálgatni akar majd.
lentről is hogy milyen magasan van
Volt még rengeteg ilyen fotóm, annak idején végigmentünk nagyon sok helyszínen és felmentünk olyan helyekre ahova nem lehetne elvileg, de sajnos a gépcserék miatt a képek többsége elveszett.