Zero 7th#2359
Na megvan a klingon karakter. Első blikkre szimpatikusabb ez az oldal, azt az egy balfaszságot leszámítva, hogy a HUDon a baráti hajók sötét narancssárgák, az ellenségek meg világos narancssárgák. Aki ezt kitalálta, azt statáriális jelleggel agyon kéne lövetni, lehetőleg még ma. Azzal az emberrel együtt, aki szerint minden karakterhez külön HUD és billentyűzetkiosztás szükséges.
Egy custom klingont csináltam, kiválogattam az űrcsatára vonatkozó faji módosítókat, mert az alap klingon cucc egy hulladék szar. Viszont formára meg rücskösfejű űrnigger, ránézésre senki nem mondja meg, hogy nem "igazi" klingon vagyok.
Viszont én föderációs oldalon is klingon taktikával harcoltam (hátul turretek, elöl dual fézerek meg torpedó, és előrefelé lövöldözve támadtam, nem körözgetve, oldalra lőve), úgyhogy kifejezetten jót tett a váltás. Tetszik a Bird of Prey mozgékonysága. A heavy cruisertől már kezdtem agyfaszt kapni.
A lopakodó üzemmódot nagyon fogom szeretni.
Az is bejön ezen az oldalon, hogy az egyenruha, amit karaktergenerálásnál csinálok, az látszik, nem pedig a páncél, amit ráveszek. Föderációs oldalon elszarakodtam vagy negyed órát azzal, hogy összerakjam az egyenruhámat, aztán azóta sem láttam egyszer sem.
Azon még jót röhögtem, amikor pofozkodni kellett azokkal a nagy banán alakú fegyverekkel. Lőfegyvert ugye nem engednek használni, de élettöltő cuccot igen. Röhejesen könnyű volt úgy.
Nincs is olyan kevés klingon pléjer, az ő főbázisuk is ugyanúgy tömve van, mint a Sol Starbase. Úgy tűnt pedig, hogy ritkásabbak.
Van esetleg magyar klingon klán, vagy valami hasonló?