Kotomicuki#22477
Nekem meg most jött össze a 11k Zen, augusztus elejétől idáig, folyamatosan maximumom (72k dili'/nap) gyűjtve és csak egy 100-as doff-helyre költve közben - 9 karakterrel.
Több karakterrel nekem sem probléma az FC-gyűjtés, ahol van projektindítási jogom: van acc' bankom és összelapátolom a néptől ahhoz az egyhez, amit kell és csak dobálom befele a dolgokat... (ha van ehhez időm is mellé); de, mivel a dili' és az EC most másra kell és egyedül csak a klingon flottánál van lehetőségem a nekem tetszők elindítására (már, ha az éppen futót feltöltöm), ezért az FC-harácsolás, átmenetileg szüneteltetve van nálam (néha benézek és ha van hely - nem szokott lenni - , akkor bedobálom, amim éppen akad).
Az a másik gondom, hogy a kurrensebb cikkek karakterhez kötöttek - vagy FC-ért vehetőek meg: pl. hiába vettem bányász doff-okat az első karakteremnek, az általuk termelt dili'-kristályokat - amikor eljutok vele a flottabányába - nem tudom a többi karakteremhez átvinni, hiába is volna már belőlük több tucatnyi/projektre való is. Továbbá, ezek viszonylag ritkán keresettek, de miattuk - meg a dili'-hiány miatt - szokott állni a fejlesztés és amikor éppen nincs nálam belőlük, akkor tuti, hogy csak az ilyen dolgokat (is) igénylő tervek futnak...