Lemming#2246
Lehetni lehet, különben nem lenne értelme a több azonos típusú brigde officer helynek, jelen esetben a 2 engineernek. Ez esetben ugye a legördülő menüből válaszd ki azt aki neked oda szimpatikus. Ugyanaz az ember értelemszerűen nem lehet, legalábbis polipot még nem láttam a játékban. (ha-ha)
De tisztázzunk valamit:
Bridge Officer slot az én értelmezésemben a bal oldali lista, ahol az össze a jaódon fellelhető emberke szerepel. "Jobb" oldalra, a konzolokhoz ezekből ültethetsz.
Ha nincs extra engineer officered és ezért nincs benne a konzolnál szereplő legördülő menüben, és felvenni se tud újat mert csak tanítani akar, akkor lép életbe amit korábban írtam.
Nekem így néz ki:
A hajó konzoljait 2 Science, 2 Engineer és 1 Tactical kezeli.
Viszont a hajón összesen 4 Science, 4 Engineer, 2 tactical van. Ezekből válogatok szituációtól függően.
(A szintjük az embereknek kvázi nem mérvadó, nem fáj semmibe kinevezni mindenkit Commandernek, annyi a bridge officer skill pont a játékban hogy ihaj. Ráadásul, level 50 után minden Skill pontból bridge officer skill pont lesz. Aki földi harcra megy az mind Commander legyen, aki csak űrben a konzoloknál van, az lehet konzol szintjére húzva vagy Commander akár.)