-
Kotomicuki #22149 ...és Plata #22144:
Azt a kevés dili'-t, amit eddig finomítani tudtam, 3 dologra költöttem - mer' addig nem jutott másra:
- a karakterek tárhelyeinek bővítésére (egyszerűen kellenek - pl. acc. bank)
- hajók vásárlására (először azt gondoltam, hogy egy jó hajó megoldás lesz mindenre - ez nem jött be)
- tárgyak felfejlesztésére (másodszor: majd a XIV-es dolgok kirángatnak a s..rból - ez sem vált be)
A 9 karakter húzásával most jutottam el odáig, hogy már a jobb dolgok beszerzésére is futja, de csak és kizárólag olyanokéra, amik EC-ért megkaphatók. Most a DR pakkra való gyűjtés "viszi el" az összes dili'-m, mert ez "határidős" biznisz. Ha ez meglesz, akkor juthat majd a repus és flottás dolgok begyűjtésének elkezdésére és azok fejlesztésére.
Mivel 9 karaktert próbálok húzni, így egyikre sem jut megfelelő mennyiségű idő és egyéb erőforrás, ezért olyan "ramaty" a felszerelésük - meg, amilyen lusta vok, gyakran 10-20 pontot költök el egyszerre a skill-ekre és ekkor van nagyobb átrendezés a karaktereknél.
A specializációs és repus dolgokkal is csak lassan haladok, így komoly alapanyagkészletek ezekhez sincsenek még - minden karakternél ki van húzva egy elsődleges és egy másodlagos spec', ill. most jutottam el odáig, hogy mindegyik fel van töltve repu'-pontokkal és csak (rövid) idő kérdése, hogy az összesnél az összes ki legyen húzva.
Ha csak egy karaktert vinnék és a többi legfeljebb csak ennek az egynek farmolna, akkor lehetnének, jobb dolgaim is - de nem így csinálom, ezt sem...
A DBB/DHC felálláshoz kellenének az igazán mozgékony hajók és/vagy a forgást/mozgást erősítő skill-ek, trait-ek - ezekből meg még hiány van nálam. A flottás BC is csak az egy pöttyel a karakter skill-jében és a forgásra pluszokat adó szettjével hajlandó a már elfogadhatót megközelíteni a DBB-ivel a mozgáskultúra terén.
Plata #22143:
Igen, összejött a halálbrigád és a végsőkig fárasztottuk a borgokat!
Mindenesetre örülök, hogy a 30k DpS-t eltudtam már érni - ezzel az alap pve-k már letudhatók, csak az advanced dolgokkal gyűlik meg a bajom - és, hogy ehhez mindegyik karakterem közel van.