Régebben letöltöttem telóra ezt a Star Trek Trexels-t... Most a napokban kipróbáltam, és egészen fasza. Ilyen tipikus háttérben futós, tapperolva nyersanyag gyűjtögetős, repetitív kis hulladék, mint a Fallout Shelter. De a ST fílinget egész jól hozza, el lehet vele lenni. Van benne PvP is, ami meg ilyen kártyajáték-szerű, veszel hajókat, belerakod a tiszteket meg a sebzős-gyógyítós kártyákat, ebből lesz egy pakli, amiből körönként háromból választva az ellenség hajóit kell lezúzni.
Van benne prémium nyersanyag, a dilithium, ami jó drága, de lehet szerezni is játék közben lassan. Legalábbis az elején tuti, későbbiekről nem tudok nyilatkozni. Viszont elég jól ki lehet gazdálkodni a dolgokat, ha nem költi az ember ész nélkül és főleg nem felesleges dolgokra.
Sokan lehúzzák ezeket a játékokat, de csak mert hülyék hozzá, leülnek vele játszani folyamatosan mint egy PCs játékkal, és panaszkodnak hogy lassú. De ez ilyen háttérben futós néha nyomkodós játék, annak meg tökjó.
Vannak benne karakterek, hajók, ruhák(fizetős), ellenségek minden sorozatból, kb mint STO. George Takei szinkron, teljesen fasza.
Aztán lehet, hogy két hét múlva megunom... :P
Gondoltam írok róla, hátha érdekel valakit. Ha nem, akkor bocs.