Kotomicuki#20580
De a fed/KDF oldalon csak 2 konzol kell - a 3. be van építve a skill-jeikhez - és a plusz egy T6-os hajó ára ráköltése nélkül is használhatók - ha a fleet ship module-t rááldozza még az ember, de ezt én 10 milla EC-ért vettem...
Azonkívül a romulán hajónak sok mindene függ az aux energiaszintjétől - ha nem rángatom föl, akkor még javítani sem nagyon tudja magát, mert annyira alacsony a SC miatt, de ekkor/addig meg a fegyverek kapnak szinte semmit és a e.-szintváltozásokhoz is idő kell... - , míg a másik kettőnél erre nem kell annyira figyelni, mert az alap-energiaszintek is magasabbak (ha skill-pont van rajtuk).
3 konzolhelyet beáldozni, csak azért, hogy "használható" legyen a hajó...; plusz még a PL is, hogy legyen némi energia...
A flottás "juhtúrónál" legalább volt 2 GW-nek hely, ha 2 sci boff-ot alkalmaztam - addig kellett csak elvenni a fegyverekről az energiát, de ez a torpedót nem is "izgatta" és mire a GW összeszedte a népet már az energiafegyverek is működésbe léphettek...
Hát, romulán hajó vagy spéci dps-ként, vagy ebc torpedó-akna-sci skill-esként használható, a többi legfeljebb fun kategória. B@xxák meg a Singularity Core-jukat: arra kell ellőnöm a nem túl nagyszerű képességeit, amit a miatta beálló végszükséghelyzetek előidéznek, amik nem is volnának, ha "rendes" magja volna a hajóiknak"!