• Zero_008
    Jajó, ez tényleg "gornok irányítják a világot a háttérből, kampós orrok mögé bújva" kategória. Ennek egyetlen esetben lenne értelme, ha ezzel reklámoznák a játékot. Eltitkolva pont lófaszt se ér, ha nem tudok róla, hogy pénzért az egyébként is járó előny mellé még egy rejtettet is kapok, akkor mi a faszért akarnék költeni?

Én egyébként ezért hagytam abba a picsába a WoT-ot kb egy hónap játék után, mert elbaszottmód random az egész fostömlő célzás és sebzésrendszere. Szarakodjon véletlenszám-generátoros célzással az, akinek muszáj. Én mindig azt élveztem a multis kompetitív játékokban, ha ÉN lőttem pofán az ellenséget, nem azt, hogy megnyomtam egy gombot, és történt valami a képernyőn, aminek talán valami köze volt ahhoz, amit csinálni akartam. Sztem az a játék egy fos, de ezt így előre látni lehetett rajta, kipróbálva meg gyorsan bizonyosságot is lehet róla szerezni. RNG célzás ÉS RNG sebzés egyébként a legeslegalja, sokkal rosszabb rendszert nem tudok elképzelni. Legtöbb FPSben a szórás miatt a célzás eléggé véletlenszerű, de csak sorozatlövésnél*, a sebzés jellemzően fix. Itt még az sem, meg ugye igazából célozni sem lehet...

*Kivéve az ősCSét, ahol valahogy benne felejtődött az a bug, hogy a félautomata mesterlövészpuskák már az első lövést sem a célkereszt közepébe küldték, így teljesen totálisan használhatatlanok voltak.