-
Kotomicuki #20537 Bárhogy is: nagyon "különös", hogy az egyik csatában 13/12/11-em van (mozgó és félig takart célpontok esetén is), a közbenső 5-6-ban meg ha az első szám egyezik, akkor a többi a felét sem mindig éri el (még ha a célpontok állnak, akkor sem). Viszont, ha itt is törekszik a játék az 50 %-ra (én úgy érzem, hogy nálam még túlzásba is viszi ezt - pláne, ha visszaemlékszem, hogy "régen" nem ilyen volt a wot), akkor viszont belenyúlnak és ez nagyon nem mond ellent a script létezésének!
Igen, "kinyitották" csak túl szűkek lettek azok a csövek és némelyikben még megfordulni sem lehet. Hasonlítsuk már össze a régi Malinovkát és Serene Coast-ot, hogy azok mennyire voltak nyitottak a maiakhoz képest...
Emlékeim szerint akkorra sikerült egy jobb invite code-ot szereznem, így igen, "hivatalosan" akkortól játszok - kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Plata #20527:
1. Akkor csókoltatom a nénikédet! De nem ő a ferengi ága a családnak, igaz?
2. Engem ennek ellenkezőjéről győzködtek a wot topikban, amikor azt állítottam, hogy most nem jó a script miatt, de régen az volt (lásd R-W medál).
3. Nem is tudom, de amikor a camp fest SC-on részese lehettem egy, a bokorból leskelődők kifüstölését megvalósító attaknak, akkor pár napig a föld fölött jártam, mert annyira jó érzés volt - mostanság meg inkább azon mérgelődöm, hogy még több lett az "árnyékos hely" a pályákon, ahonnan meglepetésszerűen, bármikor érkezhet mögém vki.
4. Igen, most jó, ha 2-300 meccsenként kapok vmilyen elismerést a játéktól, ami régen szintén napi többször ismétlődő volt - de igazad van, én felejtettem el mindent a wot-ról...
Hát, nekem nem járnak ezek a felvidító és túlcsorduló magabiztosságot adó események, így kénytelen vok beérni szerényebb "sikerekkel", pl. ha egy nap megvan az 50%-os WR a szorzók kivételénél, akkor annak már nagy böjtje szokott lenni...
Ha nem haragszol meg érte, feltennék egy kérdést:
Mi a különbség abban, ha te célzol álló célpontra és mi, ha én nekem kell ezt a kényes műveletet végrehajtanom (azonos jármű-ágyú-legénység-felszerelés-fogyóeszközök, pálya, távolság, napszak, széljárás és EUR/HUF árfolyam esetén)?