Lightman#2040
Finomított dilithiumért a 'Dilithium exchange' segítségével lehet silver (nem fizetős) játékosoknak is c-pontokat vásárolni, így a c-store tartalma javarészt elérhető a nem fizető játékosoknak is, igaz a dilithium beszerzése nem olyan gyors folyamat és naponta max 8000-et finomíthatsz. Jó hír lehet viszont, hogy a játék ingyenessé válása óta a c-pontok ára folyamatosan esik. Mikor elkezdtem még 270 dilithium körül volt 1 c-point ára, ma 203-ért tudtam venni.
Amennyire elnéztem nincs olyasmi, amit ingyenes accounttal ne lehetne beszerezni, de pénzért értelemszerűen gyorsabban beszerezhetőek a dolgok és gold accounttal egy csomó megkötéstől megszabadulunk (erről is van egy lista a honlapon). Egyedül talán a veteran reward egy-egy eleme nem megvásárolható.
Az, hogy mennyire gyorsan halad az ember, szerintem egyén- és időfüggő. Én a játék ingyenessé válásakor kezdtem egy új karit. Most 2 és fél héttel később 43. szinten vagyok és 50 a max. És nem is játszottam olyan rettentő sokat vele, inkább csak hétvégén, hétköznapokon pár órákat max. és abból is van, hogy néha csak üzletelek.