• Zero_008
    Más: Beültem kicsit a B'relbe... T5, nem flottás, nem upgrade-elt, csak az új skilleket osztottam ki. Gyökér "végtelen"-es meg Xi-XII fegyverek vannak rajta, meg a konzolok, traitek sincsenek összeválogatva. Szal értem, hogy nagyon messze van az optimálistól, akkor tettem félre a karaktert, amikor el kellett volna kezdeni a hajóját felhúzni XIV-re.
    De ezt figyelembe véve is valami roppant gyengének találtam. Megpróbáltam egy Counterpoint advancedet, és _nem sikerült_, ki kellett a végén lépni. Nyilván a csapat is gyökér volt, amibe kerültem, de az a helyzet, hogy én is. Szinte csak a helyet foglaltam az STFben... Cloakból kilődözgetve is kaptam annyi sebzést, ami levitt 50% hp-re, ha meg véletlenül kiszedtek cloakból, akkor meg kb két másodperc alatt pukkantam el. Közben a sebzésem is olyan szinten esetleges és kevés volt, hogy erősen elgondolkodtam, hogy kell-e egyáltalán nekem T6 B'rel.

Van tippetek, mit kéne vele csinálnom, hogy ne legyen súlytalan és életképtelen az a hajó? :)
    KHG szett van rajta, három neutronium alloy konzol, de csak fehér+zöld+lila XII-esek, három szar warhead yield chamber konzol, meg subspace jump, a kobali shield capacitor (ez nyilván felesleges, de nem volt a helyére más), meg egy shield destabilizer. Fegyverek meg ahogy a hajókról vagy a küldikről kiestek, ilyen breen transphasic cluster torpedo, bio-neural warhead, vaadwaur cluster torpedó, valami transzfázikus, a haargh'peng, meg egy pakk transzfázikus akna.