-
Kotomicuki #20026 A védelmükben, bár nem szorulnak rá, annyit azért elmondanék, hogy ez a játék a nagyon hosszú kifutású-semmi végűek közé tartozik: itt az első félév arról szól, hogy grind-elsz, olyan dolgokért, ami máshol alaptartozék, addig csak ott vagy az RA-kon és reménykedsz, hogy a többiek behúzzák azt neked is, fél év után juthat el az egyén - ha nem költ a játékra, de napi rendszerességgel, 2-3x is belép és ügyködik benne - olyan szintre, hogy a pve-tartalomhoz "igazán" hozzáférhessen.
Mindezt úgy érték el - az össze-vissza (nem) fejlesztésekkel - , hogy hihetetlenül sokrétűnek tűnik a játék, ezernyi aprósággal, amivel mind-mind törődni, foglalatoskodni kell, amik még egymásba is ágyazódnak, egymástól függenek.
Tehát az STO-ban egy máshol egyszerű kérdésre nem nagyon lehet egyszerűen válaszolni, mert olyan kölcsönhatások vannak a játékban, amik ezt nem teszik lehetővé -> ezért is nehéz egy olyan "egyszerű" kérdésre felelni, hogy a skill-ezése milyen legyen az adott karakternek. (és ezért is lehet, hogy nem a skill-ezése a mostani bajok legfőbb forrása)
Én úgy idomultam bele a játékba, hogy egészen idáig el-el rakosgattam az értékes információkat tartalmazó kommenteket, azokat "feldolgoztam", majd a játékbéli tapasztalataim alapján - utólag, a homlokomra csapva - rájöttem, hogy azok mit is jelentenének igazából. Ezen a holtponton kéne túljutnod és akkor minden (annak egy kis része) megvilágosodna előtted, hogy mit és hogyan is kéne csinálni, de ehhez sok időt kell beleölni a játékba, mire átveszi az egyén annak "hangulatát", viszont onnantól elengedett kézzel is jól lehet haladni majd. (meg a háttérgazdaság felállításához és beüzemeléséhez is kell az a rengeteg idő)
"Bátran" belevághatsz a skill-ezésbe, önállóan is, mert az elsőt (meg az utánakövetkezőket) úgyis "elrontja" az egyén: a kezdeti lehetőségeihez teljesen más felállás szükségeltetik, mint majd később - az idő előrehaladtával mindig hozzáidomítani kéne a skill-ezést is a közbeni változásokhoz -> itt nem lehet egy kis részt megváltoztatni anélkül, hogy a nagy egésze ne változna meg teljesen attól.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.30. 16:36:37