• Niva
    Leírom az én verziómat, hogy miért is utál Platac, és hogyan "loptam" el a flottát.

A Curse of Kahlessben egy szabály volt, hogy Tonyó a főnök. Akkoriban meg lettünk bízva Chaos-szal (ő már nem játszik), hogy építsük a flottát, azaz csak mi rakjunk be projekteket, hogy gazdálkodjunk hasznosan az erőforrásokkal. Mikor fel-fel léptünk projekteket berakni, azt vettük észre, hogy valaki állandóan berak projekteket össze vissza, amik a flottát nem fejlesztik csak a dilit viszik. Rájöttünk, hogy ez akkor Ben volt. Mikor megkérdeztem, hogy miért csinálja, mikor meg lett beszélve, akkor azt a választ kaptam, mert vezető és ne szóljak bele. Itt volt egy vitám vele kb. fél órán át chatben. Közöltem vele, ha tovább gátolja az építés előrehaladását lefokozom, mire közölte, hogy azt próbáld meg. Ekkorra annyira sikerült felidegesítenem magam, hogy lefokoztam gondolkodás nélkül, hirtelen felindulásból, mire közölte, ha visszakapja a rangját kirúg, mert ő vezető. Bár Tonyó volt a vezető, hiszen ez a szabály. :) Végül még aznap este elhagyta a flottát. Utána Platac és Bender kirabolták távozáskor a flotta bankot, amire Platac a mai napig nagyon büszke. (Mikor erről beszéltem Bennel lenyugodva már, nagyon korrektül ki akarta fizetni a rablásuk, de mondtam neki, hogy az a 2-3 millió EC-nyi cucc nem összeg, szóval hagyja. )

Utána többször megkaptam, hogy előléptettem a flottában a pincsijeimet, olyanokat, mint John Will, Martok, Data (akik alapító tagjai voltak a flottának, hiszen úgy döntöttem, hogy létra hozok egy alapító rangot a flottában).

Bent tisztelem mint játékost és embert, de abban a pillanatban mindkettőnkben elpattant a húr, és ez lett a vége.