-
Raulblanco7 #18632 Néha én is használok most is, de én lifetime-os vagyok, néha veszek is egy kis zent, 1-2 havonta, szóval nekem egy kis bot miatt nem kell tartani, nálam belefér. Egy free accountot pár hét alatt kibannolnak persze.
Az a gond ezzel az omegával, hogy itt bonyolult makrót kellene írni rá, ami figyeli hogy mikor hol jön a buborék és oda viszi az egeret, aztán rohadt gyorsan tovább, mert ha csak egy helyben áll akkor minimális jutalmat fogsz kapni rá, ami 1db trace.
A bot 1 óra alatt is csak 60 trace-t fog összeszedni, ami jelenleg nagyjából 2,4m ec óránként. Nem igazán éri meg már az áramszámla miatt sem, ez 42 óra alatt lenne 100m ec, amit 5000 forintért megvehetsz magyar játékosoktól is.
Amikor én futtattam botot, akkor exchangen vásárolt helyettem, az napi 1-2 vásárlás volt, de azokon 100 - 200 - 300 milliót kerestem darabonként.
Vonhpot listázott még 500m-s ex limittel, és oda kattintott megvételhez ahol lett volna találat ha valaki felrak, így amikor felkerült egy 4-500m-ért, azonnal megvette nekem a rendszer, 2-re volt ugye nála pénz, én meg este mikor hazajöttem eladtam channeleken 6-700m-ért.
Másik alkalommal a ferengi szett bugos doff küldijéhez farmoltunk bottal latinumot, csak 20mp-enként rá kellett nyomnia a bal egérgombra hogy feltegye a pénzt Dabo-ra, mert 500 latinum volt a doff küldit elindítani, attól függően mennyi latinumot nyertünk egy nap, este 1-2000x elindítottuk a küldit mert nem számolta a 20-ba bele, darabja átlag 3 contrabandot adott, plusz rengeteg egyéb szar, szóval ott is volt napi 150-300 millió vele.
Illetve volt még a 10 accountos botos farmolás amit infecteden csináltam, 2 x 5 accounttal bementem isa-ra, letakarítottam az elején, kaputól 11-12km-re megálltam kdf carrierekkel és kiküldtem a 2 hangárnyi elite slaver-t, napi 150-250 contrát szedtek be / karakter, az megint 100 millió volt egy nap, plusz egyéb kis vackok, bár ez volt a legkevésbé jövedelmező dolog, még mindig 2x annyi mint ez az omegás lenne. Nem beszélve hogy itt ezeknél nem volt gond hogyha esetleg az omega helyet vált, mert sok helyen nem állandó a helyük.
És pl a isa-s botot tudták, hogy használom, mert egy patchben szép csöndben módosítottak és a kapu már nem adott a továbbiakban contrabandot.
A ferengi szettest is tudták hogy használom, mert a patchben nem volt benne a javítása, de már csak 1x engedi elindítani.
Az exchanges botom után nem sokkal lett emelve a limit 750m-ra, szóval szerintem tudnak mindháromról, de lifetime, zen vásárló, belefér.
Ennek ellenére nem ajánlanám másoknak a használatát, lettek már ismert nevek bothasználat miatt bannolva.