Kotomicuki#18528Pontosan ezt nem akarják észrevenni a játékosok: van akinek minden összejön, van akinek semmi, vagy csak sok csatánként engedi meg ezt neki a rendszer - ez az az "apró" különbség a wot-ban acc és acc között!
Nagyon érdekes az RNG is: 218-a átütéssel át tudom verni az E-100-ak LFP-jét, míg a 240+-esekkel már alig - pedig, csak egy tier-rel nagyobb gépben ülök, ua-on acc-on.
Meg ott vannak a tüzérek: ők nagyon jól érzékeltetik azt, hogy mikor találhatsz (nagyjából 6 csatánként) és mikor nem (a maradék 5 ilyen) az ütközetekben, ha fejre állsz, akkor is (abban a 6.-ban a kapás, vakon kilőtt lövedéket rácsavarja az ellenfelekre, míg a többi ötben a célzókör környékén sincs a becsapódásod, vagy mocskos mód vigyáz az ellenfélre, hogy nehogy kárt tehess benne: max sárguló lánc, 5.-szörre is)!
Én is azért hagytam abba, mert régen, amíg oda lőttél, ahova céloztál, addig jöttek az eredmények, kitüntetések, de a 8.0-s széria végére már célozhattam bárhova, akkor is a játék döntötte el, hogy mit találhatok el, vagy sebezhetek (igen, ABBAN a csatában célozhattam mellé is, akkor is rácsavarta, de az összes többiben csak mellé, vagy csak pattanó a zöme a gondosan célzott lövéseimnek!) - és mivel eléggé ritmikusan csinálja, ezért nagyon kibukik az ilyesmi!
Hányadék p2w az egész wot!