• Plata
    Te,ne gyerenekem ezzel a promós és ettől ki lőhetetlen marhasággal.Nincs kilőhetetlen,és nincs olyan hogy promós jobban lő.
    Én nem fizetek,van aranyam és prém tankom,WG-től kaptam vagy bugoltam.
    Avagy klán háborúért kaptam mint zsoldot.
    Nekem ne mondja azt senki hogy aki nem prémes az nem tud pontosan lőni.
    Ez baromság,annak a jutúbos hülyének is megmondtam hogy el mehet a jó édes anyjába,azért nem tud pontosan lőni,mert egy tehetségtelen hülye.Rinyál mint egy fürdős kurva mert nem tud célozni.és azért nem tud célozni mert a nem prémiumosoknak a játék direkt mellélő.
    Érdekes én meg olyan tankkal aminek atom rossz célzó ágyúja van atom lassú töltéssel és atom lassú célzás idővel,a pálya másik végiről úgy agyon baszok akárkit mint a fene.Az én T49-em 152 milis troll ágyújától még az isten sincs biztonságban ha magas rejtett helyen vagyok.
    Fjord-on a varázs hegyről olyan pofonokat osztok hogy az ellenség csak visít meg hackerezik.Olyan pontatlan ágyúval én harckocsizó mesterlövész kitüntetéseket szerzek,pedig azt nem puszira adják,hanem nagy távolságról pontos lövésekre.Egy csatában minimum 10 átütő találat kell nagy távolságról,úgy hogy nem lősz mellé,asszem.Az ágyúm töltése meg 19.4 másodperc.
    Asszem 76% a találati pontosságom 152 milis troll ágyúval,viszont én heccből az olyan pályán mint Malinovka,csata kezdetén vakon át lövök az ellenség bázisára.Csak trollkodásból,múltkor így kaptam telibe egy ferdit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 16:05:38