• Chak
    Plata, szerintem ad fel mert úgy sem tudod meggyőzni és már fáj látni azt a sok sületlenséget amit neked írkál. Mellesleg egy mmo nem abból áll h helyetted ment a serverre. A játék többi részét is működteti mint pl az npcket, a marketet stb. Hiába van egy 20 gigás kliens ha a server oldal mozgatja az egészet. Ezért kell a doffozáshoz is internet kapcsolat és nem azért mert a programozó fiatalembörnek úgy tetszett. Anno a D2ben olyan csalások mentek h bekaksizol, pont azért mert az offline karaktereket lehetett vinni az open bnet-re. És semmilyen offline/online ellenőrző nem fogja meggátolni a hackelést. Sőt 2x annyi lehetőséget biztositana. Egy netes kapcsolatú játéknál pedig pont az ilyet tudják kivédeni. Anno mikor a kiadók kitalálták h az offline game is kapjon netes követelményt a csalók és a kalózkodás ellen probáltak fellépni. Az más kérdés h ez mennyire sikerült. S természetesen ha évente 1-2 alkalommal ha ép nincs netem és gémelnék jó nagy szívás, de ennyi áldozat bőven belefér. Nem is értem hol a probléma.