• Kotomicuki
    Találtam videót az alapjárgányról, meg a fleet-es változatáról.

Aztán rájöttem, hogy ez is inkább a "Miért alacsony a DpS" témájába vág - ilyen gépem van, ha kissé másként is felszerelt, tehát: megyek DpS-t leméretni, a többiek "megelégedésére"!
    Ahogy kezdek lépkedni a fejlesztés útján előre - ma 800k-t vertem el 2 beam és 2 konzol Mk II-től Mk X-re húzásával (mind maradt VR ) - , úgy kezdem érezni, hogy a T6-os hajó, a maga 3000 Zen-es árával, még mindig a legolcsóbb és a legkönnyebben beszerezhető eleme a full Mk XIV-re húzásnak (a színektől eltekintve is).

Szerintem, erre a hajóra nem kell torpedó (a skill-pontjai jól jönnének a sci ágon), megteszi helyette a tac team + overload + Emergency Power to Weapons trió is, különösen, ha már pajzsmentesre vakart felülettel érintkezik a "hármas": 10k fölött is krittelt így az Mk VIII-as szettel...
    A járgány legnagyobb hibájának azt érzem, hogy csak 2 skill-helyes az engi Boff-részlege a három helyett: az engi team, Extend Shields, Emergency Power to Weapons trió jól jönne, de így a sci részlegtől kell elvenni helyet a pajzsrenoválásra.
    A 3 tac helyet elégségesnek érzem: tac team, FaW, overload.