• Kotomicuki
    Ezt nem vitatom, de az meg túl drága nekem, FC-ben mindenképp! (A tac pl: 50k FC és 10k dili'! Nekem meg 100k FC-m van - mert ezt nem lehet összevonni...; pl. ennek gyűjtéséhez is kéne már az a hajó...)

Ill. mennyi az esélye, hogy Mk X(/XII)-ről Epic lesz Mk XIV-re?!
    A sima konzolok-fegyverek fele biztos, hogy színszintet lép Mk II-ről Mk VIII-ra (6 váltás és ~50% - a dili'-n kívül semmilyen plusz, hozzáadott dologgal), tehát van esély rá, hogy a fleet-es is UR marad, hiába X-ről indítod (4 váltás...). (nem t'om, hogy mennyibe fáj az esély 4x-ező, de nem biztos, hogy a 6 karakterem kifosztásával ahhoz elégséges EC-hez jutnék, hogy mindenhez tudjak olyat adni...)
    Nekem többnek és biztosabbnak tűnik a +1,9% sebzés/db, mint a +1,9% a kritikus találatok előfordulására/db... (nem fogok tudni az esélyhez Doff-ot, Boff-ot, trait-et(, borg konzolt - hely sincs annyi a mezei T5-ös hajón, tehát megint ott tartunk, hogy a kis számok szorzata...) pakolni olyat, ami ezt ki is használná, vagy azt már értékelhető szintre növelné tovább, inkább a biztosra mennék)

A fleet-es dolgokat inkább csak akkor, ha már FC-ből is van pár 100k-m és tudom, hogy milyen hajóra és mennyi kell belőlük - tudtommal FC-s konzolt nem lehet karakterek között mozgatni, így meg már jobban kihasználhatónak és ezért olcsóbbnak tűnik a sima, amit tovább lehet adni - házon belül - , ha majd lesz helyette jobb/fleet-es darab.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.10. 20:13:04