-
Kotomicuki #17822 Hhmm, ha így emelkedik a Zen árfolyama (dili'-ben), akkor el kell gondolkodnom az EC farmolás -> fleet modul csapásirányra való áttérésen is, pedig, már megvolna a 6k Zen 1/4-e, 230-as árfolyamon, ~2 hét alatt...
Ha tényleg nem áll vissza az árfolyam, akkor inkább a 3 szárazföldi cuccost gyártom le és fejlesztem fel, amivel tudok ex'-en eladható dobozt gyűjteni - az első próba felemás volt (fegyver XII VR, páncél XII rare, pajzs XII rare): az elsőn nagyon jó csapatot fogtam ki, így azt behúzták nekem a fiúk, de a másodikon a tholian-ok keményem lenyomták a csipetcsapatot, pedig látszott rajtuk, hogy ők (velem ellentétben) nem most vannak először azon a pályán és a felszerelésük is jobb volt az enyémnél.
...
Köszönöm, hogy a fórumközösség nem hagy az út szélén és megpróbál, minden tőle telhető módon segíteni!
A hajóim jelenlegi felszerelése tényleg ramaty, ezen mindenképp változtatnom kell!
Egy hónapja még tudtam (néha bőven) 100k alatt is Mk XII VR fegyvereket venni az ex'-ről - rare konzolokat meg még olcsóbban - , most, mintha mindennek megemelkedett volna az árfolyama, így már a saját előállítás és felfejlesztés tűnik olcsóbbnak, mint a tisztán EC becserélése - amiből nem is volna elégséges ezen művelethez.
A szettekre, most, hiába is verném el a vagyonom, ha egyszer még nincs mit feljavítaniuk: a kis értékek szorzata is ki érték marad -> még egy érv a saját előállítású cuccok mellett.
Alapanyagom van elégséges az Mk II-es dolgokhoz, sőt, még pár 5k XP-s fejlesztőmodul is belefér (magasabb szintű (VR) alapanyagom már nem sok van, így a két, 15. R&D-szinttől gyártható modul beszerzéséhez marad az ex').
A fleet-es dolgok szintén igénylik a dili'-t, így azt inkább az "ingyen" gyártott konzolok felhúzásához használnám fel: nekem úgy tűnik, hogy jobban járok (első körben) a XIV. szintű, epic "mezeivel", mint a XII-es fleet-tel.
Amint összeáll az új "hajó", jelezni fogom a két változat között eltéréseket és majd eldönthetjük, hogy valóban megérte-e a saját dolgokkal való bíbelődés!