• Kotomicuki
    Itt megint az Mk II VR -> MK XIV Epic-re térnék vissza, ami a legjárhatóbb útra.
    Van, jó pár dolog, aminek az ára nagyon megemelkedett, amióta én is játszok - olyasmiké, amikkel a nagyok nem foglalkoznak, de a teljesen kezdő, R&D háttér hiányában, mindenképpen a tőzsdéről kénytelen beszerezni. De nem az eladás volna az elsődleges, hanem az, hogy végre nekem is legyen, akármilyen topis is (kezdetben legyen alap cucc, ha a szettek és a fleet-es "elérhetetlenek"), de Mk XIV Epic felszerelésem - ezt pedig gyártással és fejlesztéssel tudom elérni (a jelen helyzetemben).
    Lassan minden ágban összejön a 15. szint (spéci doff-ok nélkül), így minden akadály el fog hárulni a saját készítésű, Mk XIV Epic cuccok megszerzése elől, aztán - remélem - nekem is csak pár klikk lesz a ma még nyögvenyelős...

Akinek van már acc' bankja/fleet bank hozzáférése és 15. szintű R&D-kkel rendelkező karaktere, az nagyjából 0 EC-t fog költeni az ex'-n az új karaktereire: legyártja magának, szinte ingyen -> keresni csak az abszolút kezdőkön lehet, azoknak meg ritkán van (sok) pénze. A kis szintű dolgok, olcsóért, most is jól fogynak, csak van, ami már "kereskedés" tárgyát képezné és az egekbe fölverték az árát, amit kezdő sohasem fog tudni kifizetni..., ha meg a már min. 4-5 hónapos játékos, az eszméletlen árak ellenére is onnan vesz magának, kis szintű dolgot (pl. antiproton mag regulátor: legyártani pár perc, ex'-en megvenni ~30-100k EC...), az meg is érdemli a lehúzást!