Tapasztaltabb, vagy hozzáértő science karakterhez értőkapitányoktól kérdeznék. Van pve-n létjogosultséga a scinek, (valamennyire a crowd control miatt lehet), de ténylegesen? Éertem ez alatt, hogy egy jó scit megcsinálni mennyibe lehet?
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=curiosityfleetversion_9251
Problémám a következő. A sci képessége lényege a magas aux szint, így nem nagyon lehet operálni energia fegyverekkel, marad a torpedo. (tehát torpedo boat)
Lehetne használni neutronic, gravimetric, particle torpedo, stb. Viszont, ezek nem tudom 12-es vr szinten ütőképesek? Vagy feltétlebn ki 2kell "húzni 14-re? (láttem stf-eken torpdós sciket, nagyon hatékonynak tűntek, de nem tudom milyen sok dilibe fájhat) Ugy konzoloknál, a flottás partgen ami ennek a buildnek kell.
58-as szinten vagyok egy hasonló builddel, (skill fa lényegében ez), fegyvereknél pe torpedo, sima photon, tetryon beam, hátul photon torp, tetryon beam, hargh'peng (beam a subystem miatt van még) solane set.
Ha felfejlesztem a mellékelt skillfa szerint a hajót (adapted maco 2 darabos szet, solanae deflektorral, temporal warp, neutronic torp, stb), van értelme sok 100ezer dilit beletolni, vagy maradjak a taktikai kapitányomnál, aki kb15ezer dps-t hoz a sima 12-es vr fegyverekkel? Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.12.05. 19:58:48