Kotomicuki#17444
Nálam még nem olyan bő a keret, mint aki már 1-1,5 éve játszik, így ésszerű(?) kompromisszumokat vagyok kénytelen kötni.
Ha az a legolcsóbb módja az Mk XIV epic elérésének - ha egyszer ebben van a kakaó - , akkor ex'-en megveszem az olcsóbb kicsiket, vagy pl. a konzolokat - ezt tán nem lehet nagyon elrontani és eléggé drágák is ex'-n, a fegyverekhez képest mindenképp - legyártom magamnak és azokat húzom föl.
Az MK II-es dolgok legyártásához, legfeljebb zöld alapanyagok kellenek, abból meg van még elég és az utánpótlásuk is megoldott, így olyan nagy költséget nem jelentenek.
Uí az 5k-s uprage-lő gyártása sem olyan megerőltető: kék R&D-anyag is van pár száz és event-kor ez is jobban adja a pöttyöket. Ha meg olcsó és van EC-m, akkor az ex'-ről is be tudom ezeket szerezni - nyilván, akár a jobbféléket is, ami megint csak nem igényli a dili'-t.
Ezek a dolgok ahhoz kellenek, hogy a küldetésekből, event-ekből kivehessem a szetteket és ne kelljen senkinek se pöszén nézni, mert beléptem RA-ra, stb.-re, loot-ot, mark-ot gyűjteni.
Ha majd meglesz a T6-os/fleet-es hajópark és a karaktereimnek sem kell több tárhelyet vennem, akkor majd marad dili' a repus szettek kivételére is, addig, mivel olcsóbb (dili'-ben főleg) az Mk II -> Mk XIV út, ezért azt vagyok kénytelen (be)járni.
Kiegészítés: ezek mellé a 3-4 db-os, éppen aktuális küldetés szettek is elférnek - ezt a 4-et nem óhajtom gyártani, annyira nem vok Krőzus: elég nekem a fegyverekre és a konzolokra koncentrálnom. Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.02. 11:31:17