• Raulblanco7
    tac oké, bár én a manővert is mindig maxra húzom, de ez személyes beidegződés, láttam olyat is aki konkrétan nullán hagyja.

driver coil, 0 pont kell rá. sector space-ben gyorsabb a hajód, erre nem kell költeni.
    engine performance-ra 6 pontnál több teljesen felesleges, de én már 3nál sem tennék többet rá.
    armor reinfocement-re 3 pont azért lehet beférhetne, az npc-k a legnagyobb sebzéseket inkább torpedókkal viszik be mint energia fegyverekkel.
    impulse truster is elég 6 ponton.
    hull planting 6 miközben armor 0 elég érdekes, inkább 3-3 vagy ha már az egyikre nem raksz akkor inkább hull plantingra ne rakj és armorra igen.
    aux elmegy 6nál, de az sem gond ha leveszed 3 pontra, de ez még oké, ha használod az aux offense repu traitet.
    efficiency és warp core potential-t elég 6-7 pont is.
    shield performance elég 3 pont is.
    weaponre hagyhatod fent a 9-et, ez amolyan urban legend, hogy állítólag jobb ha az maxolva van. ártani mondjuk nem árt ha egy intel hajóval oss-t is használsz, akkor addig megkapod a plusz energiát.
    flow capacitor maxra, két féle dps hajó van, az egyiken van plasmonic leech, a másikon még nincs de lesz, szóval kell hozzá a pont.
    insulator, végülis ígyis úgyis leveszik a pajzsot, akkor meg annyira nem lényeg.