• bgabor911
    Igen, én is jól emlékszem a filmre. Mit lehet tenni, sajnos a Trek világa sosem volt következetes. Időnként simán benyögtek elképesztő, irreális számokat ha meg akarták döbbenteni a nézőt. A scimitar remek példa rá. A többségnek azért értelmes határok közé álmodták a fegyverzetét, a scimitar a durva kivétel köztük. (én az 52 distruptoron már a film alatt felröhögtem, annyira irreális az egész. Akkor már ennyi erővel lehetne 500 vagy 5000 disruptor is)

A kanyarodó lövésekre mg mit mondjak? Hogy ez alapjában véve mindig is egy kétes minőségű játék volt? Engem az zavart mindig is hogy a hajóknak semmi érzékelhető fizikájuk, tömegük nincs, pillanatok alatt gyorsulnak maxra és lassítanak onnan leállásra. Vagy említhetném mindenki kedvencét, az ál-3D-t.

Sajnos egy silány minőségű cég (perfect world) készítette (egyszere fejlesztve úgy tíz másik, ugyanilyen silány MMO játékukkal együtt), egy elavult, silány minőségű motorra. Úgy két évvel ezelőtt volt valami tulajdonosváltás, ami után végre komoly minőségellenőrzés kezdődött a játékban(a korábbi semmilyenhez képest mindenképpen), és elkezdték a legvállalhatatlanabb baromságokat újrakészíteni(apró kockákból álló sector space, dögletesen szar, fantáziátlan episode küldik prefab elemekből elkészített pályákon, vállalhatatlanul gyenge földi harcok). A megújulás folyamatos, de legtöbben igazából egy vadiúj alapokra felépített második részre vágynánk, persze egyelőre csak vágyálom.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.14. 07:15:14