• Raulblanco7
    múltkor én is buktam az egyiket, 800-ért vettem meg mert akkor 900+-ért ment éppen, végül 790-ért tudtam eladni nagy nehezen, eléggé zuhanásba kezdett az ár. vasárnap nemet mondtam egy 900-as ajánlatra mert csak a sajátom volt, tegnap eladtam 750-ért is mert 3db-om volt. hullámvasút, de többnyire jól jövök ki.

Herald antiproton pack nagy királyság, azt nekem is Zsiros mondta, volt 513db de nem akartam kinyitni őket, viszont megérte. Tegnap 3db félresikerült upgradeltet is elvittek darabját 35 millióért, és fogynak szépen az olcsóbbak is. Tegnap 80 packot nyitottam, bejött 1db mk 2 crtd3 beam array, az többet ér exen mint a 80 pack, a többi már ingyen volt, többsége persze az 50-200k-s vacak, de egy 10-20db drágábbacska is van ami 500k-2m között van.

esetleg ha nem akarsz kockáztatni, vedd meg a packot ami 500 alatt van, és rakd vissza 499.000 / db áron exre, elfogy, 500-ig vásárolgatják fel sokan.
    bár ez tényleg apró, stackelve 5-10db-okon lehet keresni egy fél milliót, de tart ez neked 10mp-ig.
    R&D szintén, ha nem akarsz kockáztatni, 2,5m alatt megveszed, 2,5-re vissza exre, elviszik.
    Csak figyelj hogy r&d packból szabadulj a november végi r&d event előtt, mert akkor zuhanóba megy át az ára.