-
Raulblanco7 #16487 Well, ha azt mondja, hogy a cannonnál sok lőszer elszáll a levegőbe és emiatt rosszabb, akkor az egy totál idióta. Igen, elszáll a levegőbe mert így néz ki az effektje, de attól még annyit sebez amennyit és az nem számít miss-nek, az csak kinézet. A találatod aránya nem függ attól hogy mit használsz, van egy acc statod, ami független cannontól vagy beamtől, az ellennek van egy defense statja, és ezek arányától számolva x-szer eltalálod x-szer mellélősz. Nagyjából acc nélküli fegyverekkel is 97-98%-os találati arányod van borg stf-en. PVP más tészta, de azt meg itt úgysem játszik senki komolyan.
Beam faw a célpontodat jobban lövi kicsit mint a többi célpontot, mert a többit random össze vissza. Ez adja a legtöbb sebzést, ezért használ mindenki faw-ot.
Cannonnal a scatter is a célpontodat lövi, és még 2 másik célpontot ami a szögében van (nem per fegyver, hanem minden fegyver ugyan azt a 3-at lövi fixen, amíg célpontot nem váltasz vagy valamelyik fel nem robban, addig ugyan az 3 marad a targetje) szóval scatter volley kevesebb célpont, de azokra nagyobb sebzés és gyorsabban leölöd, elvileg.
Scatter régen hatásosabb volt, ma már túl nagy a dps fawwal, így jobban megéri azt használni pve-n, és még kényelmesebb is.
Ha nekem elkezdenek sebezni a fegyverek, mert jönnek a kapuból középen a gömbök, akkor ott nagyon hamar végük van. a 60k ugye azt jelenti, hogy átlag 60.000 per sec, de van amikor csak átrepülünk szembe, vagy csak generátort ölünk, elfogynak a buffok, szóval ahhoz hogy a végén 60.000 legyen az átlag, abban van itt ott 0, 20-30k per sec sebzések, és amikor minden el van nyomva, ha csak akkor mérnénk, akkor felmegy az bőven 120-140-ig is akár amíg minden buffom tart. És persze én még a top200 dps-ben sem vagyok benne, a 91k-s rekord futamommal annó felmentem 150. hely körülre, de azóta visszaestem a 210. hely körülre.
A TOP 5 engineer dps is megelőzi a tac karimat, az első 5 ilyen 105 és 92k dps között van engineer karakterrel, de sci karakterrel is csináltak 100k körülit. DPS mérőben már van külön TAC - ENGI - SCI lista is.