• bgabor911
    Nem tudom figyeltétek e, de a Fleet T5U Defiantnak öt tac konzolja van, míg a vadiúj 3000 Zenes T6-nak csak 4. A Fleet T6-nak már újra öt, de azt meg megszerzed EC-ért ZEN helyett.

Nem tudom milyen ezeknek a torpedó konzolja, de a legtöbb T6 ZEN-es hajó szerintem kicseszettül nem éri meg, többezer Zent elverni rá csupán az általában lütyő kis konzojárért, legtöbbször béna mastery képességéért, meg a vadiúj skinjéért, ami fényévekkel bénább a sorozatokban látott eredetinél. Persze megveheted az összeset is ZENért a három konzol bónuszáért, de megnézem én azt a profi játékost, aki három universal konzolt tesz fel a gépére a szet bónusz miatt a szinte kötelező univ konzolok (pl: Zero point romulán) MELLÉ, elvéve a helyet a harcértéket durván növelő más konzolok elől (pl:sebzés és crit növelő tac, pajzsot durván megdobó sci Field generator, vagy resisteket szépen megnövelő flottás engi konzol).
    Ehelyett megveheted EC-ért a flottás T6 verziót, ami alapból jobb hp-ra és pajzsra, de sokszor konzolokban is többet tud. Például ki a tököm fogja a négy tac konzolos ZENes T6 Defiantot használni az öt tac konzolos Fleet T6 verzió helyett, akinek van hozzáférése flottás hajóhoz is?