• lammaer
    Sztem ne vegye el.
    A jó hír, hogy egy karaktert felhúzni 50-es szintig 1-2 hét max. Főleg ha duplaxps eventek vannak. Szóval nem egy élet munkája egy kari, nekem sztem 3 hónap után van 3 darab 60as szintűm úgy, hogy 2 csak úgy mellékesen lett 60as (nem is 50es), nem is játszottam velük aktívan.

Szóval itt egy karakter felhúzása a 50. szintig nem nagy kunszt (50es szint az ahol a max skillpontot szerzed, 50 és 60 közt már másfaja pontok jönnek) - az igazi grind 60 után kezdődik, plusz a felszerelésért folytatott güri (gyűjts 6 féle reputációs pontot, fleet crediteket, dilithiumot stb stb). Előtte van az értelmes tartalom (sztori küldetések), azokhoz nem kell über karakter.

Amúgy tegyük hozzá, átlagplayernek olyan nagy bukta sztem nem lehet, annyira nem lehet elkefélni egy karaktert hogy használhatatlan legyen. Max nem lesz DPS huszár, ami egy normál player számára elő se jön (mert pl a DPS mérést is külön kell csinálni, a játék nem támogatja) - szóval egy rossz karakter max azokat idegesíti, akik méregetik a DPSt, a gazdáját meg nem :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.29. 23:59:20