Raulblanco7#14180
jaja, 10 accounttal csináltam, és 2 programmal.
2 x 5-ös csapatban bementem stf-re, 1-1 karival kitakarítottam a kezdeti kockát és gömböket advanceden, utána mindegyikkel beálltam 11km-re a kaputól és betargeteltem a kaput, szóval a slaverek mentek rá és raboltak, szétlőni nem tudták, mert a generátor healelte 2 oldalról, szóval kilépésig ment a farmolás.
az egyik program a hotkey-t nyomogatta a vadászok kiküldéséhez, ha tele volt a hangár akkor nem küldött újat, ha volt üres hely akkor kiküldte.
a másik program pedig annyit csinált, hogy az éppen nagyban lévő ablaknál történteket továbbmásolta és leutánozta a másik 9 ablakban is, szóval azok is mind nyomkodták a hotkey-t, ha elpusztult valahol egy vadász, mindig ment új így helyére.
este beálltam, otthagytam, másnap délután kijöttem, karakterenként 150-250 között, átlag 200 contra per nap, szóval 2000 contra, baráti 80m per nap.
csináltam kb 2-3 hétig, aztán egyik este mikor mindent beállítottam, jött egy cd hullám és mind a 10-et kidobta, úgy voltam vele hogy akkor baszódj meg, ma nem farmolok, és ellustultam, 2 hétig nem is csináltam, utána pedig mikor mentem volna újra már a kapu nem adott contrát.