• lammaer
    Fontos: mindig változik hogy mi a nyerő dolog, többnyire attől függ hogy éppen milyen event fut. Érdemes követni a topikot, Raul néha nem csak arrról regél hogy 100 kulcs elhasználásával kinyított megint egy félmilliárdos hajót, hanem ad hasznos tippet is.

Mondok egy példát: most volt ugye pl a kristály, amit ugye orrba szájba nyomott mindenki (a többség advanceden) főként a markokért, de az a küldi mindenkinek dobott egy ""Advanced Queue R&D Material Reward Package (Radiogenic Particle)" dobozt is. Sokan ezt inkább kidobták az exre, mindig egymás alá licitálva, ezért az ára lejött a szokásos 150K+ról rendszeresen 100K alá, vagy még lejjebb is.
    Ezeket a dobozokat ilyen nyomott áron érdemes volt felvásárolni és kinyitogatni, mivel a belőlük eső nyersanyagok átlagára (ha sokat, minimum több 10 darabot nyitsz) 150K felett volt.
    A lényeg tehát hogy nagy tételben kb 50%os nyereséggel tudtad forgatni a pénzed (vettél dobozt 10 millióért, a belőle eső nyersanyagokat el tudtad adni kb 15ért)

Persze ezt csak addig lehetett csinálni, amíg futott a küldi és tolták az emberek a piacra dobálták nyomott áron a dobozokat ÉS a nyersanyagok ára nem esett le. Jelenleg még ugyan kaphatóak a dobozok 90Kért is, a belőlük eső nyersanyagokkal viszont telítődött a piac, tehát most ilyen gyorsan nem lehet nyerészkedni.

A lényeg: ez elhangzott kb 2 hete itt (én konkrétan ki is vallattam Rault, hogy fejtse ki kicsit bővebben mi hogy), akkor volt értelme, most sztem már nincs. Legalábbis nekünk proliknak, akik gyorsan akarjuk realizálni a profitot.
    ---------------

Egy másik nyerő tipp volt eddig amit rendszeresen felhoztak (sztem erre utalt FAbio az előbb), de jelenleg szintén nem igazán rentábilis az a "Research & Development Pack" nyitogatása. Ehhez kell pár milió kezdőtőke.

Ugyanaz a koncepció mint előbb (ez event független volt asszem), fel kell vásárolni jó pénzért sok ilyen dobozt, kinyitogatni majd a belőlük eső értékes nyersanyagokat visszarakni az exre. Ez megint attól függ, hogy mennyiért jutsz dobozhoz és mennyiért veszik a belőlük eső nyersanyagokat. És perrsze megint nem érdemes 1 dobozzal csinálni, hanem sokkal (n*10 darab).

Jelenlegi áron egyébként egy doboz kinyitásakor a kapott nyersanyagok értéke 2.1M-től 8.1M között lehet bárhol (egy XLSben vezetem :) ), egy doboz viszont 3.7 millába kerül, tehát lehet egy doboz veszteséges is - ezért kell a nagy tétel.
    A jelenlegi árakon (drága a doboz, 3 hete még 2.5M volt) sztem nem nyerő dolog ezt művelni

Nekem pl az utolsó 5 dobozomból eső cuccok értéke igy alakult:

3370000
    8260000
    3340000
    5390000
    2120000

Tehát 22.5 millió jön be 18.5 millió befektetésével, ami NAGYON szerencsefüggő.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.06. 21:47:58