• Jeffjohnson
    Mégis az EvEen kívül melyik top mmo bonyolult lol. Fejlődni meg azt ne mond már ,hogy 15 emberrel akarsz egyszerre lesznek majd 20 fős insták is ezt a játékot a wow al ellentétben 2 évig fejlesztették a többi tartalom menet közben kerül bele.

Nekem továbbra is baromi élvezetes a game talán azért mert baráti társasággal játszom együtt de kb. minden mmoban ez a lényeg. Csak ajánlani tudom. Béta alatt többet játszottam vele mint az Aion-nal 1 hónap alatt. Nagyon sok ötletes küldi van persze olyan is van ami ismétlődő küldi de ha nagyon unatkozom ott a pvp. Kezdőknek szerintem pont jó fokozatosan nehezedik a játék Commander szinttől felfelé már vannak komoly csapatot igénylő küldik is.
    A Hajódat Bridge officeredet folyamatosan tudod fejleszteni/cserélni több variáció van benne mint akármelyik mmoban (rengeteg skill van). Klingonoknál meg egyes hajókon megkötés sincs ,hogy milyen tipusu Bridge officert teszel be és hamarosan jön a PvE tartalom oda is. A játék sokat fog fejlődni az elkövetkezendő hónapokban akinek most nem tetszik nézzen vissza később trial biztosan lesz.