• Zero001
    Tudom hogy kapok, azért gondolkozom egyáltalán az egészen. Plusz tegnap itt beszéltünk róla. :P

A karakterek törlését csak azért dobtam be, hogy megszűnjön a kényelmetlen érzés, hogy ott a karakter, foglalkozni kéne vele hogy elérje a potenciálját, de nincs hozzá se türelmem, se kedvem. Az összes karakter valahol félbe van hagyva, csak azóta exponenciálisan megnőtt a maxra húzásának igénye. Mindegyik egy állomása az STO "karrieremnek". A klingon engit akkor hagytam abba, mikor bejöttek a repuk, omega repuból van neki egy kevés. Ingyen hajója van, hulladék fegyverzettel, átgondolatlan skillekkel, boffokkal, 50-es szinten. A romának megvannak a repuk a deltát kivéve, XI-XII fegyverek, nulla R&D cucc. 50-es szint. A fedes scinek megvan az összes repu, lvl 56, R&Dkbe beleszagolt a sci csíkon, elkezdett specializációt gyűjteni. B'reles kalóz lvl 58, felszerelése a legjobb az összes közül a legmagasabb 12-13-as, R&D-vel egész jól áll projectiles-ból, meg az összes többi is 6-os szintű. Macska áll a legjobban mert a hajója le van szarva, 60-as szint, lassan a kommandó spec kész, földi cuccai 12-13-asok.
    Az az igazság, hogy a végén a maxra tápolást nagyon fárasztónak találom, összegrindolni rá mindent. Mire eljutok ide egy karakterrel, kedvem lesz indítani egy újat.

Szal van ezek közül, amit még esetleg szándékomban áll "befejezni", de reálisan szemlélve a dolgot erre nem sok esély van. Ha törölném, az lezárná a kérdést, de ahhoz meg nincs szívem.