Ma nem játszunk este már :) 6 órás leállás lesz azt írja. De itt a lista a javításokról. Van benne pár érdekes.
Csak egyéni észrevétel: Gyűjtöm a dilit meg a markot dyson groundon (szerintem még mindig ott a legegyszerűbb) de valahogy megváltozott. Outsikertben egy pont elfoglalása volt a feladat, egy alkalommal pedig nem kevesen voltunk simán kitoltak onnan a vothok. Megjelentek a közepes dinók és a valami speciális voth egység és pillanatok alatt legyakták a népet :) Persze felháborodtunk és visszafoglaltuk :) Mondjuk a végén a trexek meg meg sem kottyantak. A legközelebbi event mikor lesz? Bár még a szülinapi sem ért véget, de ahogy nézem már nem nagyon vadássza senki az omegát.
Kiszedtem a samsarból a képességet, és áttettem a konzolját a guardianomba. Nekem mint tacnak tetszik hogy kaptam egy ilyen lehetőséget :) Antiproton hajót építek mert a plazmák soká lesznek kész és sok dili kell hozzá. De dili stop van :) Mindenki a Presidiora koncentrál :)
Plata, Raul melyik a jobb konzol a concorde gyógyitgatósa vagy a presidio védelmi platformja?