Zero001#10729
Mert nem is karddal kell rohangálni, hanem sweeping strikes-szal. Háromszor nagyobbat sebez _bármilyen_ fegyvernél, beleértve a lőfegyvereket is. Jellemzően a faszlámákhoz képest (akik valamilyen, nem TR116B energiafegyverrel lődöznek) ötször nagyobb DPSt produkálok.
Az egész játék kurvára nem Star Trekes, úgyhogy ez legyen a legkevesebb. Onnantól kezdve, hogy "nincs pénz a világban", ennek ellenére a játékban van kb 15 féle valuta, vagy hogy "az erőszak csak végső megoldásként elfogadható, ha minden más lehetőség csődöt mondott", a játék meg egy nagy büdös folyamatos zúzás, vagy épp a Starfleet egyenruha, amit nem hord senki (a filmekkel, sorozatokkal ellentétben), van helyette csillivilli vásári forgatag, pedig elvileg mindenki Starfleet kapitány... Ezek után szerintem pont mindegy már egy kardos karakter ide vagy oda.
Egyébként meg Kirk azért verekedett eleget...
Onnantól meg hogy nem meleezel, nyilván leszarod a fizikai sebzést, mert az ahhoz kell, nem a lövöldözéshez. Ha úgysem jön senki közel hogy megüssön, nyilván nem kell ellene védelem, ez nem nagy újdonság. Én viszont belemászok az arcukba, és kikényszerítem a közelharcot (mondjuk újabban nem nagyon hagyok nekik esélyt visszaütni).
Mondjuk abban meg igazad van, hogy szinte soha nem úgy döglök meg, hogy leütnek, hanem jellemzően hátba lőnek azok, akiket éppen nem rúgtam fel. Másik az asszimilálás, azt szoktam még benyalni, ha nem figyelek eléggé.
Az ilyen borg ütlegelést, vagy bogarak harapdálását egyébként meg sem érzem.