Lesusius#222
1általán nem hiszem azt, hogy mindent tudok, bár marha jó lenne, csak az nem lenne olyan 1xű. Amúgy kipróbáltam kismillió konzolt (még olyat Gameboy-t is, amit akkor itt Magyarországon nem kaptál), amúgy nekem is volt Gameboy-om, ami csak abban volt jó, hogy hordozható. De ezek a mostani konzolok valahogy megpróbálnak minél hamarabb minél több lóvét összehoznia kiadónak. Figyeld meg (teszem azt) a Vice City-it (de mondhatnék mást is)! Jó kiadták Ps2-re, mindenki húúúúú de milyen faszaaaaaaaaa! Aztán kijött Pc-re és csak a grafika terén is óriási fejlódésen ment át. De így van ez pl: a GTA3-mal, az Enclave-el, vagy a Splinter Cell-el. A másik NAGYON fontos momentum, hogy nem tudsz szegény Xbox-ra vagy akármelyik konzolra Pc-emulátort tenni. Még 1 dolog, hogy láttam néhány képet (jó tudom, hogy nem nagy érv), de nagyon úgy tűnt, hogy azok a konzolok 1 hanyag módon összedobott Pc. Az Xbox-ba is memória, processzor, vinyó és Windows Xp (asszem) Table Edition. Játékélményt tekintve meg szerintem biztos túlszárnyalja a Pc a konzolokat, csak 1eseknél az húúú, de Hawaii, hogy benyomom a gépet és már játszhatok is! Szerintem a Pc-fanok olyan 80%-a (de lehet hogy sokat mondtam) konzolon kezdi és én is 1 ilyen vagyok. Jaaaaaaaj neeeeeeem, bocsánat, Commodore 64-esen kezdtem, háhháááá, annak volt még nagy feeling-je, a kazis meg a lemezes (jaaaaj, de új volt még akkor) játékokkal nyomultunk a haverokkal. Szal 1általán nem vagyok elfogult, de addig, míg nem áltál le 1 jó LAN-partyt kenni (mert az az osztott képernyő a nyomába sem ér), addig te csak ne ugass le!
Peace!