• Lesusius
    Reteeeeeek!
    Ehheeeeeee! "Húúúúúúúúúú, de be**optam" mondanák 1esek, köszi a szánalmat, de bocs nem élek vele, inkább tanúlj meg olvasni és csak aztán írkálj (,mert a nevem Lesusius). Hát nemtom, hogy pontosan hány piffpuff game jött ki konzolokra, de tuti, hogy több, mint PC-re, mint ahhogy a sok kis ugribugri is. A Final Fantasy-ról meg csak annyit, hogy, uhh már 12. rész? Bazzeg, hanyadik rókabőr ez mááár (ekkora erővel)?? A Cossacks meg 1 rohadt jóó játék az összes kiegészítőjével, mert 1 csomó jó dolog van benne, pl: az újfajta bányászat. A mech gamékról meg csak annyit, hogy mikor is adták ki a 4et? Húúúúúúú az már naggyon rééég volt, de szerintem az első mech game szintén Pc-s, ha nem, akkor lécci cáfolj meg Dzson! Ja azt hozzáteszem, hogy jöttek ki jó gamek Xbox-ra: Splinter Cell, HALO. CSAKHOGY ezeknek a PC-s verziója SOKKAL jobb lett, mint ahhogy a Vice City-nek is szebb grafikája van Pc-n. De mondjon nekem 1 konzol fan EGY olyan gamet, ami akkora siker lett, mint a Starcraft! Amivel 6 éve (mert az 98-as gamma) valahol minden 5. ember csak azzal játszik (lásd Korea)!