Mit lehet tenni egy márkakereskedőnél ha szar az új autód!
  • Marcell
    #44
    Nem kotelezo egyeterni azzal, amit irtam!

    En nem ertek veled egyet, pedig hidd el, en is sajat tapasztalataim alapjan beszelek. Egy szoval se mondtam, hogy a az 1.4-es Golf jobban gyorsul a mostani 1.6-nal. NEKEM (a kedvedert nagybetuvel irtam) sokkal jobban osszerakottnak tunik a III-mas, minden tekintetben. Valahogy kenyelmesebb is volt, es jobban ereztem benne magam. A valto pedig pocsek az ujban. Lehet vele valtani, betalalok a megfelelo helyre, de a harmas valtojahoz kepest (vagy irhatnek sok mas autot, amit mar vezettem) nehezkes, akadozo. Akkora lukak vannak az attetelek kozott, hogy csak akkor huz rendesen (de akkor tenyleg), ha jol kihuzatom. (Foleg az egyes es a kettes kozott van a nagy lyuk). Ezzel sokszor nincs is baj, de nem mindig van kedvem igy menni vele, akkor pedig nagyon harmat.
    Nem rossz auto a IV-es Golf, de szerintem a III-mas szeria lett "tulsagosan" jo :)
    Es valahogy olyan szurke vezetni a IV-es Golfot. Szamomra (!) fele akkora vezetesi elmenyt nyujt, mint mondjuk a Honda (Civic), vagy akar az altalad emlitett Calibra. Valhogy nincs meg benne az, amitol bele tudok (igen, ÉÉÉN) szeretni egy autoba.

    A felszereltseges dolgot nem ertem mire irtad. De biztos ugy van, hisz "teny".

    Vegul: gratulalok, hogy Te ilyen objektiv vagy es elnezesedet kerem, hogy nyiltan vallalt, szubjektiv velemenyemet kiirtam a forumra. De sajnos, barmennyire is szurja szemed a VELEMENYEM, nem vetted el a kedvem a forumra irogatastol. :)