• Seaweed
    Egyeseket nem tudok megerteni! Szerintem jo az ha szoros verseny van, ebbol elobb-utobb, de biztosan a felhasznalok profitalnak! (ez torvenyszeru szvsz)
    Amit lentebb irt BlackRose azzal meg vegkepp nem tudok egyet erteni, mar csak azert sem mert a "tortenelem" ha lehet igy nevezni a software-ek fejlodeset, es ezen belul is a linuxot... Szoval ha a "tortenelem" tukreben nezzuk, akkor a legnagyobb lokeseket a kernelfanak (hogy csak a linuxnal mardjunk), azok a fejlesztok/csoportok adtak akik a nagyvalalati szegmensbol hozott tudasukkal/anyagukkal esetleg meglatasukkal, mindenkepp NEM asztali os "modszereikkel" gazdagitottak a linuxot...de igaz ez reszben a BSD-kre is szvsz...
    Tehat hogy "hagyjanak minket beken" ez szerintem kepmutatas, es hulyeseg...kell az hogy olyan koponyak dolgozzanak bele akik egyebkent mas szegmensben jeleskednek elsosorban.

..es hogy ki miert hasznal linuxot..az mind 1..mindenki azert amiert meglatta benne a sajat lehetoseget...magam tudom venni: mert a szerveremnek ezt latom jonak!...bar van a notin is linux az elotelepitett WinXP melett, es hasznalom is neha munkamhoz (mint ahogy ezt is epp arrol, linux-ot hasznalva irom...), de a legtobb gepemen Windows van...megis ma mar nem tudnek egy lepest se tenni (jo-jo..nem akarok inkabb) linux nelkul....

Szoval velemenyem szerint kell az hogy minel szelesebb korben elterjedjen (az igy nem igaz, el van terjedve, csak nem minden szegmensben!), es "helyet koveteljen maganak"..mert meglatasom szerint ebbol epp ugy profital a windows user, mint a *nix user!