BlackRose#4
Tudjátok miért használok Linux-ot?
Mert vele érzem, hogy a gép a kezemben van. A UNIX-ot és a úgy a Linux-ot is hackerek készítették, hackereknek, eszükbe sem jutott, hogy desktop OS legyen belölle, eszükbe sem jutott, hogy pénzt keressenek rajta... nekünk jó a Linux úgy ahogy van, nem tudom mi a fenéért akarnak belölle buta Joe OS-t csinálni, a Windowsot felváltani? "Csinálj valamit olyanra, hogy a buták is használhatják - és akkor majd csak a buták akarják használni"
KÉREM A HÚGYAGYÚ EMBEREKET, HOGY HAGYJÁK BÉKÉN A LINUXOT, HOGY NE AKARJÁK MINDEN ÉRON ANTI MS SZERSZÁMNAK HASZNÁLNI. Hagyják a hackerekre, hogy azok fejlesszék az ő rendszerüket a saját szívük szerint, ne pedig a piaci részesedés lagyen a cél, mert egy FREE rendszernél a piaci részesedés egyáltalán nem fontos! Az ami fontos, hogz ne legzen holnap minden hülye asztalán Linux, HAGYJÁTOK A LINUXOT BÉKÉN!!! Nekünk hackereknek nincs szükségünk populáris, és user friendly rendszerre, nekünk a Linux úgy jó amilyenre mi magunk megcsináltuk/juk!
Ne legyen félreértés én nem dolgoztam a Linux fejlesztésén, de bént amikor az IBM, Sun és a többi a Microsoftól egyáltalán nem különb férgek ártanak a Linuxnak. Mert a licenszproblémák is éppen ezek miatt jelentek meg!