• BlackRose
    No comment mister allmighty...

a nyelved mindent elárul, és direkt emberi tölled, hogy a paraolympics résztvevőit és ezzel a többi fogyatékos embert is igy lesz@rod. holott, ezek az emberek telyestítménye sokkal több munkát és elhatározást követel mint az egezségeseké. na de mindegy, ha te igy érzed magad jól akkor előre.

különben a net éppen arra való, hogy az emberek véleményt cseréljenek, nem látom miért hülyék ez miatt, ja igen mert kevesebb bandwidth marad a tehozzád hasonlóak P2P divx cseréire mert ha nem lenne P2P valószinüleg annyira tartanád hasznosnak a netet mind dédöreganyám.

felrobbantál, mert leirtam, hogy halvány gőzöd sincs a UNIX-ról és ez persze fáj ugye? nincs nekem semmi szükségem, hogy irkáljam hány éve Linuxozom meg stb. és ez nem is jött volna ide soha, ha nem írod oda jó magasról lenézve a véleményeimet, azt a barom mondatot, amivel minden hülye *NIX iskolakönyvet elkezdenek, ez már megmutatja a te tudásod szintjét, de az rendben van, mert nem várhatjuk el mindenkitől, hogy tudja miről beszél.

na mindegy, szerintem mindenkinek megvan a joga a saját véleményére, a tied az enyémmel ellentétes és én azt becsülöm és rendben van, az ami a bajom most itt veled, hogy te nem becsülöd a másik véleményét és még e mellett magasról leszarod. Kérlek itt a LINUX/UNIX ról van szó ezért kérlek bocsáss meg, hogy most én is kiugrottam ebböl a keretből, és kérlek tartsd magad valami alapvető dolgokhoz, nekem mindegy, de te jobban fogod érezni magad.

Üdvözlet,

Me0w:

erre mondom, hogy csinált is... de kiesett egy Pinókió is... :)