• KranaZoli #32
    Rövidke véleményem a gammáról:

Vártam, vártam, vártam. Megérkezett. Előtte toltam végig a Conflict Vietnam-ot és félretettem a ShellShock Nam'67-et amikor megkaptam.
    Feltettem, most játszom végig másodszor. De csak azért mert az új gamma amit várok még nem érkezett meg :)

Csalódtam benne. Grafika OK! Bár nem esett le az állam. Zene, szerintem nulla de nem is biztos, hogy kell. De ezekkel az alap tételekkel nincs is semmi különösebb problémám. Azonban, nem akarom elhinni, hogy nem képesek készíteni egy olyan 2. világháborús játékot amely visszadná a hangulatot :o

Pl.: Ez a gamma szerintem v.ki keggyetlen akciódús gamma. Unreal a 2. világháborúban. Nehogymá minden akció olyan volt, hogy megyünk oszt lövünk. Szerintem pörgősebb volt a gamma, mint egy akciófilm. Túl pörgős! Semmi osonás, lopakodás, stb...

Aztán hol van itt a vér? Második világháborús játék vér nélkül? Legyilkolunk egy egész német századot és semmi vérfolt :o

Miért nem szakadnak a végtagok, fejek, kezek, derékba az emberek, stb...

Hihhetetlen! Ezt már 1001 játékban visszadták nekünk és épp egy 2. világháborús játékból hagyják ki az erőszakot, a brutalitást?! Nem értem!

Ti, hogy vagytok ezzel?