Sudden Strike mindörökké
-
hágó001 #2266 Sziasztok!
Már rég jártam erre felé.
A napokban böngésztem az internetet a magyar haderő után, de nem találtam sok információt, vagy amit találtam az nagyon elszomorító volt.
Azt próbáltam kideríteni, hogy milyen típusú harcjárművünk, kézifegyvereink, és légi arzenálunk van. Keresgéltem, hogy hány darab t-72-es harckocsink lehet, de arról sem találtam információt. Az összes többi nemzetről találtam (románia, szlovákia,stb.) de Magyarországról semmi.
Ha esetleg tudnátok nekem segíteni, hogy milyen fegyvereink vannak és azokból mennyi, akkor azt megköszönném.
És még annyit, hogy: ti eléggé ismeritek a harceszközöket, esetleg ha van időtök, tudnátok írni pár darab tankot, kézifegyvert, rakétát, helikoptert és vadászgépet, mindegyikből a ma létező legjobbat közülük?
Ennek is nagyon örűlnék. A többit már én megtalálom.
Ahogy elnéztem, a mai haderő nem áll a helyzet magaslatán, talán még szlovákia is eltudna minket verni, és ez nagyon elszomorító.
Remélem tudtok nekem segíteni. Előre is köszönöm!
Ui.: Két tanknak már utána jártam, az egyik a T-90-es, a másik a Leopard 2A6-os. Szerintem ezek nem rosszak, de remélem ti is elmondjátok róla a véleményeteket.
Üdv, Balázs