• [email protected]
    #4
    Eleve némileg megkésve érkezett...hajamat téptem mikor korábbi kijelentéseket hallottam "nincs nálunk szükség erre ezért nem kerül bevezetésre"...nemtudom valahogy én el tudnámképzelni hogy mobilon keresztül normális sebességgel netezzek. Ugyan annyiból igaza volt a szolgáltatónak, hogy az Ő elképzeléseik szerint tényleg nem lenne rá szükség...értsd ANNYIÉRT amennyiért kínálják majd, tényleg csak egy igen szűk rétegnek kell.

    Hiába no, ki kell kisérletezni mennyi bőrt lehet lehúzni az ügyfelekről...amúgy eleve egész mms hókuszpókuszt már marhaságnak tartom a maga formájában...minek küldenék rövid képes üzenetet, ha ugyanezt megtehetem e-mail formájában a telefonomról, attachment-ben korrekt mellékelt szöveg társaságában...persze van ahol ez így működik, csak ott spec egy adsl sem ennyibe kerül.

    A napokban egyik ismerősöm egy kanadai klántársával beszélgetett net árakról, kiderült a srác szolgáltatójánál az 1megabit letöltés és fél megabit feltöltés volt kb 6k HUF-nak megfelelő összeg, bővítés előtt...azóta több a sebesség, de az összeg maradt. Mikor meghallotta nálunk mennyibe kerül a 384/64-es adsl csak ennyit kérdezett: "hmmm ti ilyen gazdag ország vagytok?", asszem no comment ^^