• DONGUBA
    #4
    Még két nap hátra van az átigazolási időszak lezártáig, így felgyorsulhatnak majd az események néhány játékos körül. Az egyik ilyen labdarúgó Wayne Rooney lehet, akiért néhány napja a Newcastle tett ajánlatot, de hallani lehet arról is, hogy a Manchester United még egyszer megpróbálkozik egy utolsó találkával.

    Az EURO 2004 sztárja továbbra is sérült, ám annyi az elmúlt napokban már napvilágot látott az Evertontól, hogy elutasította a heti ötvenezer fontos szerződés hosszabbításos ajánlatot a csatár, így célszerű lenne a liverpooliaknak lassan pénzt csinálni belőle, sőt Rooney a sajtó szerint arra kérte klubját, hogy az adja őt el.

    David Beckham az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint a támadó jól választana, ha volt klubjához, a Manchester Unitedhez igazolna.

    "Mindig hálás leszek Alex Fergusonnak ezért, amit értem tett. Nem kritizált, rávezetett a helyes útra, és Rooneynak is jól jönne, ha a klubhoz szerződne." - nyilatkozta Beckham, akinek egykori trénere szintúgy reménykedik a fiatal tehetség megszerzésében, már csak azért is, mert pillanatnyilat csupán egy valamirevaló egészséges támadója van a manchesterieknek.

    Amennyiben mégsem jönne össze Rooney leigazolása, akkor James Beattie lehet a másik kiszemeltje a klubnak. A Southamptontól elkívánkozó válogatott csatár jóval olcsóbban lehetne megszerezni, állítólag hétmillió font is elegendő lehet a megszerzéséhez