• R9
    #37
    Angol Ligakupa: Torghelle főszerepben




    Egy hideg, egy meleg. Az Angol Ligakupa szerdai fordulójában főszerepbe került a Crystal Palace csapatát erősítő Torghelle Sándor. A magyar támadó előbb találatával eldöntötte a Charlton otthonában játszott találkozót, majd miután második sárgáját is megkapta, idő előtt távozott a pályáról. A Iain Dowie által edzett társulat...
    Sir Bobby Robson lehet Geráék edzője

    ... gyakorlatilag második vonalát küldte harcba - a West Bromwich elleni bajnokihoz képest tíz helyen változtatott a szakvezető - s eleinte ez meg is látszott: az ex-liverpooli Danny Murphy szögletéből Hermann Hreidarsson fejelt Speroni hálójába.

    Dougie Freedman lövésével még szünet előtt egyenlített a Palace, a térfélcsere után pedig a magyar légiós percei következtek. Torghelle életerős lövését előbb hárította Dean Kiely, azonban percekkel később már nem volt ilyen szerencsés. A magyar Shaun Derryvel kényszerítőzött, majd a tizenhatos sarkáról esélyt sem adott a hazaiak kapusának.

    Szűk negyedórával később Styles játékvezető a második sárgát is felmutatta a magyarnak, azonban a tíz emberrel maradó Palace kitartott, s így a következő körbe jutott.