• Gary Lineker
    #1318
    Barátom, most konkrétan se eleje - se veleje az érvelésednek. Most komolyan, nem gondolkodtál még azon, hogy miért van ekkora financiális előnyben a PL a többi európai bohóc-ligához (német mondjuk nem az) képest?

    Azért, te buta, mert világviszonylatban őket nézik a legtöbben. Nem. Nem azóta van ez így, amióta te ott Putrisztánban nézed őket. Ez a financiális siker a 90-es évek hozománya, amikor a kocka mediterrán foci-kultúra insomnia-ás faszoknak gyártotta a meccseit. Többek közt olyanoknak, mint a Hegyi Iván. A ti futball-kultúrátok lehet sikeres, de népszerű soha. Érted? Soha.

    A harmincad-osztályú mediterrán/latam primadonna alakításán nincsen látnivaló. Ügyesek, meg minden, de a foci ma már show-biz, ami a nézettségről szól. A Braca/Real duót leszámítva a geek mediterránium éhen döglik. Ez a valóság. A modern focit azért utálom, mert egyedül a pénzről szól. És a hozzád hasonló macska jánosok csont nélkül beszopják azt a dumát, hogy a legmodernebb tiki-taka a szórakoztatás csúcsa. És különben is, hogy jön ide a nemzetközi labdarúgás? (Igen a válogatottak, ahogyan te ismered). A szarrá csalt Európa és világbajnokságok.

    A 80-es években a legtöbb mediterrán klubnál bevett szokás volt, hogy prostituáltak szolgáltatását kínálta a játékvezetőknek, akik ezért cserébe megfújták a hazai pályát - ahogy José a pojáca mondaná.

    Én lennék a legboldogabb, ha Mata/Torres/Soldado/Cazorla/Michu féle funkciótlan kis búzacsírák visszatakarodnának oda ahová valók. A színházi spanyol buzik bajnokságába, akikre a kurva anyám se' kíváncsi.

    És tudod miért? Mert szar.