• 6unn3r
    #31520
    Nincs itt miről beszélni. Úgy unom már a meccsek előtti nyilatkozatokat, amiket a játékosok tesznek. A hitegetés meg a majd most megmutatjuk. Aztán meg sorra jönnek a bocsi, mi sem így terveztük posztok. Unalmas. Ha csak fele annyira komolyan vennék azt, amit meccsek előtt írnak, akkor most vagy mi lennénk a döntőben vagy az Atletico, de vért izzadva. Jól mondod, ez egy mocskos nagy alibi foci volt. Wenger folyamatosan az egyensúlyról és a szenvedélyről beszél, a partvonal mellett sose látszik és a játékosaiban sem. Spiritusz nélkül nem lehet címeket nyerni. Érdemes volt nézni Simeone-t a lelátón mit művelt. Ramsey már a 20. percben sétált a pályán. Hát a faszom adjon neki szerződést magasabb fizuval. Egy elődöntőben. Szánalmas. És megint nem a vereség a szar, mert jó csapat az Atletico és ők voltak a favoritok. Itt megint a hogyanon van a hangsúly. Letolt nadrággal. Földig rombolni mindent és az alapoktól kezdeni. Robbent v Ribery-t megkérdezték, hogy miért van az, hogy Carloval olyan gyengén ment a foci, most meg meghalnak a pályán. Megmondta, hogy azért, mert Heynckes minden hibáért szétrúgja a seggüket.
    Nem azt mondom, hogy ne hibázzanak. Csak dögöljenek meg a pályán. A világ röhög most az Arsenalon. Faszt most....évek óta.
    Nem kell nekem Simeone vagy Conte. De egy agilis, határozott fellépésű, szenvedélyes edző kell, aki már a szünetben őgy küldi ki őket 1-0-ás hátránynál, hogy aki sétálni mer eltöröm a lábát. 85 percig lötyögtek. Az utolsó 5 percben kezdtek el nagyon a labda után rohanni. És ez Wenger hibája.
    A Bayern elleni első meccsen Ronaldo egy helyben ácsorgott 5 perccel a vége előtt. Még Hajdú B. Pista is beszélt róla. Bayernnél volt a labda. Zidane odaordított CR-nek, hogy mi a faszt ácsorogsz? Ronaldo utána lenyomott egy sprintet, szerelte a Bayern játékost, majd utána Ribery-t is bezavarta, hogy a francia kipasszolta a labdát bedobásra. És mindezt Cristiano Ronaldo, akinek kurvára semmit nem kell már bizonyítania. Meg ha neki úgy van kedve leül a kezdőkörbe és szotyizik egész meccsen. De Zidane odaszólt és rögtön megértette.

    Utoljára szerkesztette: 6unn3r, 2018.05.04. 15:09:46